Tres concerts van marcar dissabte el punt més àlgid del Canet Rock 2015: l'Elèctrica Dharma amb Comediants, el trinco Josep Maria Mainat i La Banda Impossible, que va provocar un autèntic esclat d'eufòria. Mainat, guitarra en mà, va clamar a favor del procés sobiranista, reivindicació a la qual es va sumar La Banda Impossible.

Les ovacions van arribar al festival amb la irrupció a l'escenari de La Banda Impossible, un projecte que ha liderat el manresà Oriol Farré, de Gossos. Pau, dels Pets, cantada per Lluís Gavaldà i Jofre Bardagí, va marcar l'inici d'una hora i mitja de concert en què el públic va poder rememorat bona part dels grans èxits del rock català de la dècada dels 90 amb versions insòlites. Les combinacions entre els 18 músics que es vam sumar al projecte de La Banda Impossible va deixar imatges úniques, com Alguer Miquel -cantant dels Txarango- apareixent per sorpresa enmig de la cançó Corren, dels manresans Gossos, o Pemi Fortuny i el també manresà Salva Racero -vocalistes de Lax'n'Busto en dues etapes diferents-cantant junts Miami Beach amb Gerard Quintana.

Fortuny va ser rebut entre grans aplaudiments, després d'haver estat nou anys sense pujar a un escenari i dedicar la seva tasca a projectes cooperatius a Sierra Leone. Precisament, l'exlíder dels Lax va demanar un aplaudiment a favor de la lluita contra l'Ebola, que el públic va respondre afectuosament. De manera paral·lela, una altra de les intervencions més aplaudides va ser la de Cris Juanico contra del 21 % d'IVA cultural.

En el tram final del concert, temes com Miami Beach L'Empordà van ser els més aclamats per les 20.000 persones que omplien el Pla d'en Sala. Si bé tot el repertori va ser una desfilada constant de combinacions entre diversos components de la Banda, els divuit membres es van aplegar al final del concert per cantar conjuntament Bon dia, d'Els Pets. "Els músics han fet possible La Banda Impossible", resumia Oriol Farré.

l'eufòria arriba amb la banda impossibleAlguns dels protagonistes de la nit amb la 'nòmina' de manresans, com Natxo Tarrés, Roger Farré, Oriol Farré i Jos Racero. Jofre Bardagí, Gerard Quintana, Pemi Fortuny i Natxo Tarrés.Lluís Gavaldà i Roger Farré.Gerard Quintana i Salva Racero