Sorprenent el canvi de l'actriu Meg Ryan, que ha fet que es converteixi en trending topic a Twitter. L'actriu de 53 anys ha gaudit de la Setmana de la Moda d'Alta Costura a París encara que en el que menys s'han fixat els fotògrafs han estat en els vestits.

El rostre de l'actriu ha estat el que ha cridat l'atenció. Sabem que Meg ha estat assídua a fer-se alguns retocs però ja en aquestes últimes instantànies ens atrevim a preguntar: no és suficient?

I és que l'actriu de "Tienes un email", sens dubte ha patit un gran canvi des que era una noia jove intentant conquerir Hollywood. No hi ha més que veure les seves primeres pel·lícules i la seva evolució fins a l'actualitat.

L'obsessió per l'edat, el lluitar contra l'envelliment, és el malson de molts intèrprets que els porten a cometre veritables bogeries. No hi ha més que veure l'irreconeixible Renée Zellweger que ens va deixar atònits a tots. Cal que acabin amb les cares que ens va conquistar a la gran pantalla?

En definitiva, com se sol dir, menys és més i sens dubte en aquests casos, la norma s'aplica perfectament.

Haurà estat el maquillatge el que li ha jugat una mala passada com a Uma Thurman? De veritat que s'ha passat amb el botox? No dubtis a comentar les teves reaccions davant aquest canvi dràstic.