Les excentricitats en les construccions arquitectòniques, encara que són una cosa excepcional, gràcies a Internet deixen de ser sorprenents. Un exemple el vam veure fa uns dies, amb el projecte arquitectònic de luxe d'una casa incrustada en un penya-segat.

És clar que Dubai, encara que es porta la fama, no és l'únic enclavament a la terra on hi ha lloc per l'extraordinari. A la Vall Sagrada dels Inques, al cor del Perú, tres càpsules flotants conformen les suites de luxe exclusives per als aventurers que s'atreveixin a arribar fins a elles escalant els 122 metres que les separen del sòl, per una via ferrada o pel sistema de tirolines que connecta amb un intrèpid sender.

Skylodge Adventure Suites néixer el 2013 i es presenten com una oportunitat única de dormir en un habitacle transparent, penjat a una de les vessants dels Andes peruans i amb unes vistes d'infart aptes per als que estimen l'adrenalina i fugen del vertigen.

Cada càpsula feta en alumini aeroespacial i de policarbonat resistent a la intempèrie compta amb tot luxe de detalls: un sistema de panells solars que garanteixen llum a la nit, un lavabo independent amb espectaculars vistes a la vall, un menjador a l'aire lliure, llits XXL, etcètera.

A més el pack d'aquestes suites inclou un esmorzar i sopar gourmet amb vi, transport de Cuzco fins a la zona i uns guies professionals bilingües que acompanyaran els viatgers en la seva aventura.

El preu d'una suite Skylodge Adventure ronda els 300 dòlars per persona i nit, el que, a més d'una experiència d'aventura i adrenalina, el converteix en tot un luxe a l'abast de les butxaques més capritxosos.