L'exposició de les obres presentades al 48è Concurs de Pintura Ràpida de Súria es pot visitar fins al proper 23 d'agost a la sala Cal Balaguer del Porxo. En aquesta edició hi han participat 43 artistes, que, en total, han presentat una vuitantena d'obres. El veterà concurs surienc és organitzat per Joventuts Musicals de Súria, amb el suport de l'Ajuntament i la col·laboració de La Garriga de Castelladral, Súria Punt Comercial, Grup Soler i Exland.

En la categoria general, el premi d'honor va ser per a Àngel Asensio, de Puig-reig. El primer premi va ser per a Aida Mauri, de Moià, mentre que el segon premi va recaure en Joan Carles Sullà, de Torrefarrera, i el tercer premi, en Josep Plajà, de Begur. Les obres finalistes van ser de Josep Millàs, d'Igualada, i Lluís Puiggròs, de Casserres.

En la categoria d'aquarel·les, el primer premi va ser per al sabadellenc Antonio Darias. En petit format, el guanyador va ser Nèstor Sanchís, de Sant Feliu de Guíxols, i el segon premi se'l va endur Sebastià Mauri, de Moià. En l'apartat de concursants locals, el primer premi va ser per a Aleix López, el segon per a Marta Macià, i el tercer per a Anna Macià. L'exposició del concurs forma part de les activitats organitzades amb motiu de la Festa Major de Súria 2015.