Un dels vehicles sense conductor de Google es va veure implicat per primera vegada en un accident de trànsit en què hi va haver persones que es van fer ferides lleus, segons ha informat la mateixa companyia.

En una entrada al seu blog, el director del programa de Google de cotxes sense conductor, Chris Urmson, ha indicat que la culpa de l'accident la va tenir l'altre vehicle, cosa que Google assegura que ha passat en tots els accidents en què els seus cotxes s'han vist implicats. Segons Urmson, un Lexus RX450h equipat amb sensors de Google que circulava per Mountain View (Califòrnia) es va aturar en una intersecció malgrat tenir el semàfor en verd perquè a l'altre costat del carrer els cotxes estaven aturats, evitant així quedar encallat al mig de la intersecció.

Llavors, un cotxe que venia darrere seu no va frenar i va topar contra el Lexus de Google a una velocitat de 27 quilòmetres per hora, cosa que va ocasionar desperfectes en els dos vehicles i lesions lleus al coll de les tres persones que viatjaven al cotxe de Google, així com al conductor de l'altre vehicle.