Els cantants Taylor Swift, Ed Sheeran i Beyoncé són els grans nominats a la gala dels MTV Video Awards 2015 (VMA) que s'entregaran el pròxim 30 d'agost al Nokia Theatre de Los Angeles i que seran presentats per l'excèntrica Miley Cyrus. Una gala que s'emetrà a Espanya a les dues de la matinada del diumenge 30 al dilluns 31 a MTV.

Juntament amb altres artistes, també tenen nominació Bruno Mars amb el seu popular Uptown Funk, la rapera Nicky Minaj, Sia i Nick Jonas en solitari, entre d'altres. Segons MTV, Taylor Swift, Ed Sheeran i Beyoncé tenen 9, 6 i 5 nominacions respectivament, tots tres al millor vídeo de l'any.

Guerra de noies a Twitter

En aquest tipus de premis sempre hi ha guanyadors i vençuts, i no tothom ho accepta de la mateixa manera. És el cas de la rapera Nicky Minaj, qui en saber que no ha estat nominada al millor vídeo, va començar a tuitejar el seu malestar carregant, en especial, contra la nominada Taylor Swift. A partir d'aquí, es va desencadenar una petita disputa entre les dues cantants on Minaj defensava que el seu vídeo, Anaconda, mereixia una nominació per la forta repercussió. Tot va acabar amb el col·lapse de les xarxes socials.