El blanc de les festes eivissenques és, amb tota probabilitat, un dels colors més associats a l'estiu i a les altes temperatures. Per aquest motiu, els usuaris del servei diürn d'Ampans es van vestir d'aquest color per celebrar l'arribada de l'estiu amb una festa que va tenir lloc a les instal·lacions de la discoteca manresana Silenci.

Prop de 300 persones, entre les quals hi havia usuaris de l'entitat, professionals i un grup de voluntaris, van gaudir d'una vetllada en la qual els tons clars van imperar en les peces de roba i en els complements de tots els assistents, que en tot moment van mostrar les seves ganes de passar-ho bé. A més a més, la sala va instal·lar un photocall a l'entrada del recinte davant del qual els participants es van fotografiar i immortalitzar l'ocasió.

La festa va ser gratuïta per als participants gràcies a l'aportació realitzada per l'Obra Social La Caixa, que va patrocinar l'esdeveniment i hi va convidar alguns dels seus voluntaris socials.

Aquest patrocini s'inscriu dins un projecte impulsat per l'entitat bancària per apropar les persones amb algun tipus de discapacitat a espais d'oci de qualitat per tal de poder gaudir al màxim del seu temps lliure.

Arran de l'acollida d'aquesta primera experiència, els organitzadors han avançat la seva intenció d'organitzar una segona festa. En aquest cas, però, la celebració anirà destinada al personal del Centre Especial de Treball d'Ampans i, tot i que encara no s'ha concretat cap data, els responsables de l'acte diuen que se celebrarà abans de final d'any.