Corea del Nord va celebrar dijous un concurs nacional de cuina de carn de gos, un plat tradicional que es menja especialment en els dies més calorosos de l'estiu. El certamen va tenir lloc simultàniament en diferents llocs del país i en ell van participar restaurants de tota la geografia nacional, entre ells el famós Casa Dangogi, especialitzat en sopa de gos i l'hotel de cinc estrelles Koryo, tots dos en ple centre de la capital, Pyongyang. Casa Dangogi, nom que significa "carn dolça de gos", es va endur el primer premi del concurs, mentre el segon i tercer premi també van anar a parar a restaurants de la capital.

L'esdeveniment es va celebrar al segon dels sambok, els tres dies considerats tradicionalment com els més calorosos de l'estiu segons el calendari lunar coreà. Tant a Corea del Nord com del Sud, en aquests tres dies és típic menjar sopes calentes de gos (boshintang) o de pollastre (samgyetang) amb arròs i vegetals per combatre la pèrdua d'energia provocada per la calor. El consum de carn de gos és una tradició que data de diversos milers d'anys a la península.