Caterina, la duquessa de Cambridge, obté un certificat de busseig

L'esposa del príncep Guillem va passar els exàmens per aconseguir el títol a l'illa de Mustique

06.08.2015 | 07:43
Kate Middleton

La duquessa de Cambridge, Caterina, esposa del príncep Guillem, ha obtingut un certificat avançat de busseig que li permet submergir-se a una profunditat de fins a 30 metres, segons va confirmar ahir el palau de Kensington. Caterina, de 33 anys, ha volgut aprofundir en el seu entusiasme per aquest esport, que comparteix amb el seu marit, per treure les qualificacions avançades.

Segons The Sunday Telegraph, la duquessa va passar els exàmens i va obtenir el certificat avançat de busseig en aigües obertes de la Associació professional d'instructors de busseig nord-americana (PADI) durant unes vacances a l'illa caribenya de Mustique. El príncep Guillem, segon en la línia de successió al tron, és president del Club Britànic Subaquàtic, l'associació de busseig recreatiu del Regne Unit, càrrec en el qual va succeir el seu pare, el príncep Carles, i el seu avi patern, Felip, duc d'Edimburg.

Segons el diari, per obtenir el certificat de PADI, els aspirants han de completar cinc proves de busseig, que inclouen orientació sota l'aigua i recursos per fer front als efectes fisiològics, així com habilitat per reconèixer peixos i moure's entre les restes d'un naufragi.

Guillem i Caterina són tots dos amants d'aquest esport i molt competitius entre ells. En una ocasió, el príncep va dir que ella el guanyava en tennis i esquí, però que ell era millor "en tota la resta".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema