L'actor porno Nacho Vidal, que debutarà al teatre amb la comèdia Jardín de otoño, ha admès avui que la primera vegada que va pujar a un escenari estava vestit, però es va sentir "completament nu", tot i que creu que no és gaire diferent al que ha fet, "només una cosa en la qual no cal treure's la roba".

"La primera vegada en un escenari va ser a El club de la comedia, amb 997 persones al davant. Hi havia un monologuista que, abans de sortir, estava vomitant. Em vaig adonar que jo tenia valentia i coratge per pujar al plató davant de nou-centes persones completament vestit, i que hi podia aportar alguna cosa", ha afirmat Vidal.

Prèviament, va treballar durant dos anys en un espectacle eròtic "en una sala que era un teatre, s'obrien les cortines, hi havia una actuació de quinze minuts, es descansava una hora i hi havia una altra actuació de quinze minuts", ha explicat l'actor en la presentació de l'obra. L'estrena nacional l'acollirà el Teatre Alameda de Màlaga del 10 de desembre al 10 de gener.

"En la meva especialitat crec que he estat un artista, i amb dos braços, dues cames, un cervell i la gran ajuda que tinc podem aconseguir qualsevol cosa", ha assenyalat Vidal.

Quan se li pregunta si es despullaria en una obra de teatre, respon que "les exigències del guió són les exigències del guió".

"Tinc clar qui sóc i d'on vinc, i que sóc aquí gràcies al que he fet. Si no hagués passat pel teatre estant nu, no hauria tingut l'oportunitat d'estar al teatre vestit, i Norberto Rizzo (el director de l'obra) em coneix per haver estat Nacho Vidal". Per això, si s'hagués de treure la roba a l'escenari "no tindria cap pudor", com se l'ha estat traient "tota la vida", perquè el contrari seria "com mossegar la mà que t'ha donat de menjar o rebutjar qui ets". "Adoro el que he fet, ho estimo, no em penedeixo de res i ho continuo fent, perquè és el que em dóna de menjar i em fa feliç", ha assegurat.