Un grup d'usuaris del servei d'inserció prelaboral d'Ampans han participat en un programa de formació per participar com a monitors voluntaris en la propera edició de la Setmana de Jocs al Carrer que organitza el CAE.

Aquest serà el cinquè any en què els beneficiaris de l'entitat col·laboraran amb els organitzadors de la setmana dedicada al lleure infantil i juvenil pels carrers del nucli antic de Manresa, que, enguany, se celebrarà entre els dies 1 al 5 de setembre, just acabada la festa major de la localitat.

Durant la seva formació, els voluntaris han rebut tota mena d'indicacions sobre les activitats que hauran de dirigir i en les quals hauran de donar suport als nens i nenes que hi prendran part. Entre els jocs que podran gaudir els infants hi figuren des de jocs de taula, de destresa i habilitat i espais dedicats per complet a entreteniments, com ara el Kapla i el TomTect.

També es duran a terme activitats amb raqueta al casal de joves La Kampana, així com jocs tradicionals italians i catalans que, en aquest cas, es concentraran entre els dies 3 i 6 de setembre a la plaça de Montserrat.

La col·laboració entre Ampans i el CAE, però, no s'acaba aquí. Durant la resta de l'any, ambdues entitats també treballen de manera conjunta en diversos camps, com ara la formació o els serveis socioculturals, amb suport en temes de comunicació i d'interrelació o planificació de tasques braç a braç entre els voluntaris d'Ampans i el mateix personal habitual del CAE.