Victus, la novel·la d'Albert Sán-chez Piñol sobre els fets del 1714, ja té la seva versió en joc de taula. En el joc, editat per Devir i pensat per a una colla de fins a quatre jugadors, és molt important la cooperació entre els jugadors sobre el tauler i, segons asseguren els autors del joc, en aquest cal resistir i vèncer, perquè la derrota de Barcelona en el setge del 1714 és inevitable, després de les aproximadament tres hores que dura una partida de Victus. Aquest és el segon joc de la novel·la, ja que fins ara en tenia una versió com a joc de cartes. El preu del joc de taula és de 75 euros i se n'han editat un total de 2.000 exemplars numerats.

L'autor de la famosa novel·la assegura que es tracta d'un joc "sofisticat, on entren molts elements, i que pot tenir accés a diferents públics. Jo entenc que això és complex, però és el que pot fer un joc bo per a moltíssima gent i que pot crear una legió de fanàtics, que és el que a mi m'agradaria".

Victus va ser publicat el 2012, i des de llavors s'ha convertit en un dels llibres més venuts dels últims anys sobre uns fets situats en el marc de la guerra de Successió espanyola. Els fets de l'obra estan narrats per un personatge des del punt de vista català.