L'home de 32 anys mor a conseqüència de les ferides causades per un brau que li va clavar una de les banyes al coll a Villaseca de la Sagra (Toledo) quan estava gravant amb el telèfon mòbil i no es va adonar que l'animal s'apropava, segons han dit a l'alcalde del municipi les persones que estaven a prop de la víctima.

En declaracions a Efe, l'alcalde de Villaseca de la Sagra, Jesús Hijosa, va explicar que el succés va ocórrer durant l'encierro celebrat després del concurs d'habilitat davant dels braus programat amb motiu de la setmana cultural de la localitat.

El mort era veí del municipi pròxim de Villasequilla i l'alcalde el coneixia "de vista", encara que el jove no solia freqüentar els encierros com sí que feien altres amics seus.

Hijosa va explicar que algunes persones que estaven a prop li han explicat que el mort estava gravant l'encierro amb el telèfon mòbil i no es va adonar que el toro estava a prop.

L'animal li va clavar les banyes al coll i a la cuixa. El jove va ser atès inicialment a la infermeria de la plaça de toros i des d'allí va ser traslladat per una UVI a l'Hospital Verge de la Salut de Toledo, on va morir poc després.

Després de l'accident, que va tenir lloc passats 2/4 de 2 de la matinada de dissabte a diumenge, l'encierro va ser suspès. Ahir al matí l'alcalde i membres de la corporació van visitar la família del mort per posar-se a la seva disposició "en tot el que puguin necessitar", va explicar. Hijosa va dir que la plaça va registrar un ple total en el concurs d'habilitat esquivant els braus.