El rocker Lenny Kravitz, que també té experiència com a actor i dissenyador, ha revelat a Viena la seva última passió, la fotografia, amb una mostra sobre la seva vida pels escenaris de mig món.

Kravitz (Nova York, 1964) va dir en una trobada amb la premsa com va passar de la "frustració" de no poder passejar en solitari per fer fotos perquè sempre estava envoltat de gent, a veure en aquesta situació el magma creatiu de la seva obra. Va passar així de ser l'objectiu de totes les càmeres a fotògraf, de "presa" a "depredador".

Segons el músic, "és interessant veure que els meus seguidors s'han convertit en el tema de la meva primera exposició fotogràfica". "Apuntant-los amb el meu objectiu, tinc de manera indirecta una visió més profunda de mi mateix i del món surrealista en què em moc en públic". Subratlla que "el que era invasiu, ara és una meravellosa dansa entre el depredador i la presa". L'exposició, titulada Flash, recull mig centenar d'obres d'un volum fotogràfic amb el mateix títol.