El rei Salman d'Aràbia Saudita no anirà aquest any a Marbella, on, segons alguns mitjans, se l'esperava aquest mes d'agost, i conclourà el seu estiueig al palau que té en una platja marroquina de Tànger.

Segons van comentar fonts de l'entorn de Salman al diari marroquí Ajbar al Yawm, el monarca ha deixat clara la seva voluntat d'acabar les seves vacances a Tànger i no a Marbella, com era previst a principi de l'estiu, sense que se'n coneguin les raons.

Salman és des de l'1 d'agost a Tànger, on la família reial saudita disposa d'un palau a la costa atlàntica amb una platja privada, molt a prop del luxós hotel Le Mirage. Segons algunes fonts, el seu seguici de fins a 600 persones, que va arribar a Tànger en dos Boeing, s'allotja al mateix palau o en altres exclusius hotels del centre de la ciutat.

La visita del monarca saudita a Tànger no ha tingut la mateixa repercussió que la que va fer a la Costa Blava francesa i que va generar una gran polèmica pel tancament per al rei i el seu seguici d'una part de la platja propera a la ciutat de Canes.