Als comensals dels xiringuitos de platja els agradaria ser servits per dues estrelles de l'alta cuina, Jordi Cruz i David Muñoz, segons una enquesta en la qual Alaska i Mario apareixen com a favorits per exercir com a guies turístics per Europa. En el sondeig, efectuat pel web de venda de cupons Groupon per conèixer quins personatges triarien els seus usuaris per acompanyar-los en diferents facetes de les seves vacances estiuenques, el 31% dels 600 participants es decanta per Jordi Cruz com "el cambrer simpàtic que prefereix que l'atengui al xiringuito de la platja".

El 42% dels enquestats escullen Alaska i Mario com els guies turístics ideals per al seu viatge per algun destí europeu, perquè pensa que "els portarien pels indrets més frikis i originals de cada lloc", mentre que al 43% li agradaria tenir Risto Mejide com a company de viatge, seguit de Kiko Rivera.

La seguretat en platges i piscines la deixen en mans de l'actor David Hasselhoff, que va interpretar un socorrista a la sèrie Els vigilants de la platja, elegit pel 56% dels participants al qüestionari.