Regió7 convida, un any més, els lectors a compartir les seves imatges de l'estiu per poder-les veure a la pàgina web www.regio7.cat i en l'edició en paper del diari. Per fer-ho, només cal enviar instantànies que tinguin una bona resolució a l'adreça de correu electrònic concurs@regió7.cat o bé registrar-se com a usuari (si encara no se n'és) i penjar-les directament a l'àlbum de fotos de l'estiu de la pàgina web regio7.cat. Cal recordar que ser usuari de regio7.cat és gratuït i permet comentar notícies, obrir un blog personal i participar en concursos exclusius.

Les imatges de l'estiu poden mostrar des d'indrets llunyans i exòtics, fins a moments relaxats en una terrassa propera o estampes de festes majors. Les fotos han d'anar acompanyades d'una breu descripció amb nom i cognoms de les persones que hi apareixen i del fotògraf, el seu veïnatge i el lloc on es va prendre la instantània.

Com sempre, les imatges en les quals apareguin persones tindran prioritat a l'hora de ser publicades davant de les que mostrin únicament paisatges o objectes. Tots els lectors que enviïn les seves fotos de vacances participaran en un sorteig. Els guanyadors es donaran a conèixer al web de les fotos de l'estiu.

El lector assumeix l'autoria de la fotografia i Regió7 es reserva el dret de no publicar aquelles que puguin ferir sensibilitats o no es considerin aptes.

El lector també accepta que les imatges quedaran publicades a la pàgina www.regio7.cat, sempre respectant, però, els drets d'autor.