Dues actrius i una hostessa retirada s'han sumat a les desenes de dones que han acusat públicament el comediant Bill Cosby d'haver abusat sexualment d'elles, segons van declarar en una roda de premsa a Los Angeles.

Les presumptes víctimes del cèlebre actor, que fins ara ha negat les acusacions, van explicar davant de les càmeres com Cosby va abusar d'elles.

L'actriu Eden Tirl va dir que Cosby la va assaltar al vestidor durant un rodatge de The Cosby Show, mentre que en el cas de Linda Ridgeway, que va aparèixer a la pel·lícula The Mechanic (1972), el suposat atac va ocórrer en el transcurs d'una entrevista per aconseguir un paper.

L'exhostessa Colleen Hughes va declarar que va ser amb Cosby a una habitació d'hotel on presumptament hauria estat drogada, i en la qual es va despertar hores després amb semen a la seva esquena i altres parts del cos.

Les dones van comparèixer a l'empara de l'advocada Glòria Allred, que representa més de 21 demandants en aquest cas contra Cosby, que es va convertir en un escàndol mediàtic a final de l'any passat.