EUA aprova la venda d'una píndola que augmenta el desig sexual de la dona

20.08.2015 | 07:43

L'Administració d'Aliments i Medicaments dels Estats Units (FDA) ha aprovat la comercialització de la flibanserina, que es convertirà en la primera píndola al mercat que incrementa el desig sexual de la dona. La decisió va ser adoptada després que un grup d'experts recomanés la seva aprovació al juny, i permetrà que aquestes petites píndoles de color rosa estiguin disponibles a les farmàcies nord-americanes a partir del 17 d'octubre sota el nom comercial de Addyi.
"L'aprovació ofereix a les dones consternades pel seu baix desig sexual una possibilitat de tractament aprovat", va afirmar la doctora Janet Woodcock, directora del Centre d'Avaluació i Investigació de Medicaments (CDER) de la FDA. Aquest medicament modifica tres substàncies químiques claus per al cervell, augmentant la dopamina i la norepinefrina i disminuint la serotonina, el que fa incrementar la libido en les dones i el seu desig sexual.
El medicament, que comercialitzarà Sprout Pharmaceuticals, està pensat per ser administrat diàriament a dones premenopàusiques que pateixin un desordre d'anorèxia sexual.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema