La llegenda del bàsquet Michael Jordan ha assegurat davant els tribunals que ell no fa negocis de menys de 10 milions de dòlars.

En una compareixença a Chicago per una querella interposada contra la difunta cadena de supermercats Dominick 's per utilitzar la seva imatge sense el seu consentiment, l'estrella del bàsquet va afirmar que la seva imatge és una cosa que "valora molt", i va insistir que va interposar la demanda per "protegir" la seva imatge.

El jugador nord-americà retirat, de 52 anys, que va arribar al tribunal vestit amb un elegant vestit gris fosc, va guanyar l'any passat més de cent milions de dòlars, segons càlculs publicats pels mitjans locals.

El tribunal ja ha decidit que Dominick 's va utilitzar la imatge del jugador sense el seu consentiment. Però ara ha de determinar quant ha de pagar la cadena de supermercats Safeway, propietària de Dominick's, per l'anunci que va fer el 2009, en el qual apareixia el nom i el número de la samarreta que usava el jugador en els Bulls de Chicago.