L'estrella televisiva i exatleta nord-americà Caitlyn Jenner (anteriorment coneguda com William Bruce Jenner fins que es va canviar de sexe el 2015, d'home a dona) podria ser acusada d'homicidi involuntari per l'accident de trànsit en què va estar embolicada al febrer i que va acabar amb una persona morta, segons ha informat avui Los Angeles Times.

Les autoritats del comtat han de presentar a la Fiscalia la setmana que ve les seves conclusions després de la investigació dels fets i suggeriran que Jenner tingui càrrecs penals pels fets.

El més probable és que la dona sigui acusada d'homicidi involuntari per conduir de forma insegura, un delicte que sol ser penat amb fins a un any de presó, una multa i la retirada del permís de circulació.

L'incident va tenir lloc el 7 de febrer a Los Angeles quan el vehicle de Jenner va impactar per darrere d'un altre automòbil en què viatjava Kim Howe, de 69 anys.

A conseqüència del cop el cotxe de Howe va quedar creuat a la via per la qual circulaven vehicles en sentit contrari, un dels quals va xocar-hi en contra a l'acte.

Kim Howe va morir al lloc mateix del sinistre.

Jenner, segons la investigació, circulava per sota del límit màxim de velocitat però anava massa ràpid per les condicions del trànsit en aquest moment.

Es tracta d'un cas de conducció negligent i atès que el succés no té agreujants -com el consum de drogues o alcohol- i que Jenner no té antecedents, fins i tot en el cas que fos declarada culpable podria evitar entrar a la presó.

Jenner es va sotmetre a un canvi de gènere aquest any que va ser revelat al mes de juny i compta amb un propi programa de televisió I Am Cait, en el qual s'explica la seva nova vida com transsexual.

Jenner, de 65 anys, que es va casar tres vegades i és pare de sis fills, va guanyar la medalla d'or en la prova de decatló en els Jocs Olímpics de Montreal de 1976.

Després de posar fi a la seva carrera esportiva va passar a tenir presència a la televisió amb la seva dona, Kris Jenner, i els seus fillastres, les populars Kim, Kourtney i Khloé Kardashian, i Rob Kardashian. El matrimoni es va separar el setembre de 2014 i l'abril de 2015 va culminar el canvi de sexe.