CatalunyaCaixa ha iniciat la tercera edició del programa de la targeta CX Catalunya Solidària amb un parc de més de 85.000 targetes vigents i els clients ja han escollit quines seran les cinc entitats socials que es beneficiaran de les ajudes econòmiques de la campanya, fons que provenen d'una part de les compres dels clients.

En aquesta tercera edició, 140 organitzacions no lucratives han presentat els seus projectes al programa. Com a resultat de les votacions, les entitats que han estat triades pels clients de CX com a beneficiàries són: l'Associació de Paràlisi Cerebral la Muntanyeta, la Fundació Elna, l'Associació Síndrome Opitz C, la Fundació Pere Tarrés i FESOCE.

L'Associació de Paràlisi Cerebral la Muntanyeta de Tarragona té 37 anys de recorregut en l'educació i els serveis socials i treball en la defensa dels drets de les persones amb paràlisi cerebral. Atén 105 persones i té prop d'un centenar de professionals que gestionen una escola, un taller ocupacional i una residència. La Fundació Elna té com a objectius vetllar per reduir la incidència de les malalties cròniques associades a les persones amb Diversitat Funcional Intel·lectual a partir de la millora de la seva condició física i cognitiva i a través de programacions esportives adaptades, i promoure l'autonomia d'aquest col·lectiu.