L'actor Mel Gibson ha estat acusat per una fotògrafa d'haver-la agredit i insultat a la sortida d'un cinema a la ciutat australiana de Sydney, segons ha informat la premsa local.

Mel Gibson, que ha negat les acusacions, estava amb la seva nòvia, Rosalind Ross, quan la periodista Kristi Miller es va acostar per fotografiar-lo a la sortida d'un cinema a Sydney, diumenge a la tarda.

La policia va indicar ahir que està investigant l'incident, encara que sense esmentar el nom de Gibson, de 59 anys.

"Els vaig fer una foto a Mel i a la seva nòvia i quan em vaig girar ell em va colpejar a l'esquena molt fort", va dir Miller al diari Daily Telegraph.

"M'escopia en cridar-me, em va dir gossa, que no sóc un ésser humà i que aniré a l'infern", ha afegit la fotògrafa del grup News Corporation.

Miller va explicar que l'actor va deixar d'insultar-la quan la seva nòvia, de 24 anys, va intercedir i li va demanar disculpes abans de allunyar-se del lloc caminant.

Un portaveu del protagonista de Mad Max i Braveheart a Los Angeles (Estats Units) va afirmar que Gibson i la seva nòvia van ser assetjats per la fotògrafa, a qui va acusar de "fabricar" la notícia.

"Li va demanar repetidament que parés, cosa que ella no va fer. En cap moment hi va haver cap tipus de contacte físic", ha afegit el representant.

Gibson, guanyador de dos premis Oscar de Hollywood, és a Austràlia per preparar el rodatge a l'octubre de la pel·lícula Hacksaw Ridge, ambientada en la Segona Guerra Mundial.