"Hem obert una nova etapa. Ara ja no és el bar de l'Òscar i la Sílvia; és el bar de l'Edu". Òscar Rodríguez, del bar Bus de l'estació d'autobusos de Manresa, explica així el canvi que ha viscut el local amb la inauguració d'un mural en record d'Eduardo Domínguez, xofer de la línia 53 del bus urbà, mort prematurament fa dos anys.

El mural ha reconvertit dos panys de paret en l'interior del vehicle que conduïa el malaurat xofer. La vista frontal simula el punt de vista dels ocupants mentre que la lateral mostra Domínguez assegut al seient del conductor.

La idea d'homenatjar el malaurat xofer, expliquen Rodríguez i la seva companya, Sílvia Alòs, va sorgir quan, arran d'unes obres un interiorista els va proposar decorar dues de les parets com si fossin un autobús. Llavors van tenir clar que volien que no fos un vehicle qualsevol, sinó el del seu amic.

La proposta va convèncer de seguida els familiars més directes del difunt -amb els quals mantenen una estreta relació-, que hi van donar el vistiplau. "És molt bonic veure que els seus amics el recorden amb tant d'afecte", asseguren els germans del xofer, tot destacant també la semblança del dibuix amb el conductor: " no és que s'hi assembli, és ell! Se'l reconeix fins i tot en el que està d'esquena pels cabells de punxa!".