Eurecat-CTM de Manresa i l'Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori Gest! han signat un conveni per establir les bases de col·laboració mútua per implantar les eines i els sistemes comuns de treball que, dins del servei a la comunitat, permetin facilitar l'acompliment dels respectius objectius socials.

En virtut d'aquest acord, Eurecat-CTM i Gest! es comprometen a participar i col·laborar en qualsevol iniciativa encaminada a la projecció i l'enfortiment del territori en diferents àmbits. I, a més a més, Eurecat-CTM participarà en iniciatives dins de l'àmbit de la recerca i el desenvolupament.

Les dues institucions també es comprometen a intercanviar informació sobre les activitats d'interès mutu que cadascuna porti a terme a través dels mecanismes que s'estableixin amb aquesta finalitat.

L'Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori Gest! és una associació que té com a finalitat utilitzar el valor de la xarxa acumulada pels membres de l'entitat en la seva dilatada carrera professional per ajudar que la Catalunya Central guanyi protagonisme en espais de decisions estratègiques.

La Fundació CTM Centre Tecnològic, per la seva banda, forma part d'Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya (membre de la xarxa TECNIO), que aplega l'experiència de 450 professionals que generen un volum d'ingressos de 38 milions d'euros anuals.

El conjunt del centre de recerca català dóna servei a més d'un miler d'empreses, participa a 160 projectes d'R+D+i nacionals i internacionals d'alt valor estratègic i gaudeix de 73 patents i 7 empreses de base tecnològica. Disposa, a més, de vuit centres a Catalunya i d'un al Brasil.