Una broma telefònica de la televisió russa va fer creure al cantant Elton John que estava parlant amb el president rus, Vladímir Putin, sobre els drets dels homosexuals en aquest país.

Dos presentadors de la televisió russa, Vladímir Krasnov i Alexei Stolyarov, es van fer passar pel president i van trucar a Elton John, després que la BBC expressés el desig del cantant de conversar amb Putin sobre la igualtat dels gais en aquest país. Després de la trucada, el músic britànic va publicar aquest dimarts una foto de Putin al seu compte de la xarxa social Instagram per agrair al president que "allargués la mà" i parlessin per telèfon.

A més, en la gravació de la trucada que ha difós ara la televisió russa se sent Elton John afirmant que una trobada amb el president al novembre seria "fantàstica". El cantant afegia que una de les seves principals preocupacions era la violència contra la comunitat LGTB (Lesbianes, Gais, Bisexuals i persones Transgènere) al país però que li agradaria parlar sobre l'assumpte "cara a cara".

Al final de la trucada els comunicadors que fingien ser Putin pregunten a Elton John si estaria disposat a acudir a la celebració de l'orgull gai a Moscou, al que ell contesta sense dubtar que sí. "Si volen que vagi a la celebració de l'orgull gai a Moscou, hi aniré", va replicar el cantant.