Mata una treballadora d'un zoològic un tigre d'una espècie en perill d'extinció

21.09.2015 | 00:00

Una treballadora del zoològic de la ciutat de Hamilton, a l'Illa Nord de Nova Zelanda, va morir ahir després de ser atacada per un tigre de Sumatra quan pel que sembla netejava la seva gàbia, segons van informar mitjans locals.
Els serveis d'emergència van acudir al zoològic per atendre a la dona, però aquesta va morir en el lloc de l'atac en el que es considera un tràgic però encara confús accident.
El director executiu del municipi de Hamilton, Richard Briggs, va dir que les autoritats investiguen els fets que van provocar la mort de la cuidadora del zoològic, la identitat del qual no ha estat revelada encara, segons Radio New Zealand.
El tigre, un exemplar mascle anomenat Oz, ha estat reclòs de forma segura en la seva gàbia al zoològic, que es mantindrà tancat fins almenys dijous vinent, va afegir la font.
El zoològic de Hamilton, amb 25 hectàrees d'extensió i fundat el 1969, acull 600 animals, entre ells cinc tigres: un mascle, dues femelles i dos cadells.
Oz va ser traslladat al zoològic de Hamilton el 2013 per al programa de reproducció d'aquesta espècie en perill crític d'extinció.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema