Neteja els vidres de forma ràpida i sense esforç, amb un sol gest els deixa nets i eixuts. L'aparell Easy Clean Glass que ofereix Regió7 als seus lectors i subscriptors a partir de demà és petit, lleuger, compacte, manejable i de disseny ergonòmic. És un tot en un que porta incorporat un dispensador en esprai que facilita la feina de netejar els vidres: de les finestres, del mirall i de les rajoles del bany, dels vidres dels automòbils... És un aparell que evita la molèstia d'haver de tenir un cubell a la vora per treure la brutícia dels vidres.

Per netejar amb l'Easy Clean Glass s'han de ruixar els vidres amb el líquid netejador, escampar-lo amb el tiràs que porta incorporat i, tot seguit, repassar el vidre per eliminar el líquid que sobra amb la goma. L'ampolleta desmuntable de 300 ml es pot omplir amb el líquid netejador favorit de cadascú. És en forma de mànec ergonòmic i ja porta un gallet dispensador. El tiràs de grans dimensions es pot rentar a la rentadora, i per treure'l simplement s'ha d'estirar de la veta adherent. L'escombreta de goma Aerofes és flexible i fa 25 centímetres d'amplada. La petita mida de l'aparell fa que sigui fàcil de guardar.

L'eixugavidres Easy Clean Glass costa 12,90 euros. Aquest preu econòmic s'ha fixat tant per a lectors com per a subscriptors. L'aparell es pot adquirir tant a les oficines del diari a Manresa (Sant Antoni M. Claret, 32) com al quiosc Sant Domènec de la Muralla Sant Domènec, 7, de la capital del Bages. Els horaris d'atenció al públic de la seu del diari són de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 16 a 20 h.