El CAE, entitat manresana sense ànim de lucre que treballa per la promoció de l'educació en el lleure i la dinamització sociocultural, va participar en una taula rodona dins del programa d'actes KidsUniversity, que va organitzar la Universitat de Verona coincidint amb la celebració del Festival de Jocs Tradicionals Tocatí.

A la Universitat de Verona, el director del CAE, Nasi Muncunill, va presentar dos dels projectes que està duent a terme l'entitat i que tenen el joc com a referent educatiu.

El primer és Tarasca, que es duu a terme des del 2002. A partir del joc i dels jocs de taula, s'intervé amb adolescents d'entre 12 i 16 anys amb dificultats de relació o de motivació en diferents instituts de la ciutat. De la mà d'un animador-educador, el joc acaba esdevenint un instrument per treballar actituds, comportaments, capacitats i habilitats. L'altre projecte presentat va ser el Toc a Toc, que aquest 2015 s'està desenvolupant al Casal de Joves La Kampana. Es fonamenta en l'interès dels joves d'aquest equipament pel tennis taula i, a partir d'aquí, proposa un itinerari personal i grupal format per quatre etapes. A partir d'aquesta afició, els joves acaben esdevenint organitzadors d'activitats de tennis taula obertes a la ciutat, com ara tornejos i espais d'entrenament, entre d'altres.