A partir de dissabte de la setmana que ve, 10 d'octubre, amb Regió7 es podrà adquirir una col·lecció de tisores de la marca Kirie.

Totes les tisores, que es posaran a la venda de forma individual, incorporen un mànec sintètic amb tacte agradable a la part interna i són aptes per posar-les al rentaplats.

El primer dels quatre models que es podran comprar, el dissabte 10 d'octubre, és dissenyat per tallar diferents tipus d'aliments i també incorporen altres utilitats, que permeten obrir pots de conserva, ampolles o trencar nous, entre d'altres.

El dissabte 17 d'octubre serà el torn de les tisores pensades per tallar la carn d'aus i que, a més a més, l'agafador té una forma corbada per fer més pressió i força i així facilitar l'operació.

El 24 d'octubre es podrà adquirir un model que té les seves fulles de tall corbades i que està especialment pensat per tallar el marisc.

Finalment, el 31 d'aquest mes es posaran a la venda unes tisores per tallar tot tipus d'herbes aromàtiques. Aquest model consta de cinc fulles de tall que, alhora també que tallen les herbes, també les piquen.

El preu de cadascuna de les tisores és de 6,90 euros, tant per als lectors com per als subscriptors del diari, i es podran comprar al quiosc amb el diari. Els subscriptors podran adquirir-les també al quiosc presentant el seu carnet de Regió7.