L'actor australià Hugh Jackman, de promoció a la Ciutat de Mèxic amb la seva més recent pel·lícula, Pan, va publicar ahir en xarxes socials un vídeo en què sol·licitava als mexicans que li diguessin on trobaria el millor taco. "Ok, som a Ciutat de Mèxic i buscarem uns tacos de carrer. És molt d'hora al matí. No tan d'hora, les 10.30. Recomanacions: el millor taco de carrer a la Ciutat de Mèxic, si us plau?", va dir l'actor de Wolverine.

Immediatament els usuaris de Facebook, Twitter i Instagram van respondre a la petició fent esment des dels famosos tacos Chupacabras, ubicats al barri de Coyoacán, fins als tacos de barbacoa del Borrego Viudo. Tacoscampechanos (combinats), del pastor, de suadero i de carnitas, entre d'altres, van ser les recomanacions dels seguidors de l'actor.

"Pame Goga: hola, si vols tastar el millor menjar tradicional a Ciutat de Mèxic no vagis a llocs elegants, busca llocs modestos i humils perquè la majoria de les vegades són els millors. Una gran experiència per a tu podria ser visitar un tianguis (mercat sobre rodes). He he he, és molt divertit!!!", diu una de les respostes rebudes per l'actor. Una altra diu: "Maru Cedeño: si veus molta gent esperant els seus tacos, aquest és el lloc indicat. Els tacos al pastor són els millors".

Pan explica la història de Peter, un orfe que és portat a la màgica Terra de Mai Més, on coneix el pirata Barbanegra, interpretat per Jackman.