Carlota Casiraghi, filla de la princesa Carolina de Mònaco, llança aquesta setmana una sèrie de seminaris filosòfics mensuals amb els quals porta al Principat la seva passió per la filosofia, una disciplina que, assegura, li va fer la impressió de no estar sola.

Casiraghi, de 29 anys d'edat i mare, juntament amb l'humorista Gad Elmaleh, d'un fill que aquest mes de desembre en farà dos, suma aquesta faceta intel·lectual a altres aspectes més coneguts de la seva vida pública: les competicions hípiques i la seva col·laboració com a imatge de marques de luxe com Gucci.

Tallers i col·loquis amb filòsofs, sociòlegs i lingüistes de renom, al voltant de temes com el desig, la passió, el perdó, la traïció o el narcisisme centren el programa, que comença demà i que és organitzat pel col·lectiu Trobades Filosòfiques de Mònaco, del qual és cofundadora.

"Aquest projecte va néixer simplement d'una passió per la filosofia. Aquest és veritablement el punt de partida. Quan tens una passió, tens ganes de transmetre-la", va assenyalar Casiraghi quan es va presentar aquesta iniciativa a París el juny passat.