El guanyador del premi de la Loteria Primitiva més gran donat fins ara, 101 milions d'euros, va apostar "vuit euros amb una butlleta automàtica", en una administració de loteria del barri del Poble Nou de Barcelona, segons va dir el delegat comercial de les loteries de l'estat, Antonio Cortés, que va recordar que Hisenda se'n quedarà el 20 %. Cortés va fixar el premi en 101.724.559,10 euros.

La propietària de la loteria, Montserrat Garcia, va comentar que validar una butlleta de la Loteria Primitiva que val 101 milions d'euros fa que a una li "tremolin les cames" i senti que té "papallones a l'estómac".

Mentre l'afortunat guanyador, com és habitual en aquests casos, roman en l'anonimat, la venedora va expressar tota la felicitat i nervis que sent per haver donat aquest gran premi.

La modesta administració de loteria del carrer Pere IV, al barri del Poble Nou, majoritàriament de gent treballadora, havia repartit fins ara nombrosos premis, "sobretot de la travessa de futbol", però aquesta vegada han donat la campanada.

Ha estat una amiga d'un bar pròxim qui els ha donat la notícia, però es negaven a creure-s'ho fins que ella "s'ha posat seriosa" per assegurar-los que havien venut la butlleta guanyadora.