La Cerdanya viurà l'estiu vinent un dels casaments més esperats de l'any, el de Gabriela Palatchi, hereva de l'imperi de la moda nupcial Pronovias, amb l'empresari tetxil turc Ediz Elhalef. Segons avança Vanitatis, l'enllaç se celebrarà a la finca familiar dels Palatchi prop del Golf de la Cerdanya, on el patriarca Alberto Palatchi acostuma a jugar.

Tot i que no s'han fet públics els detalls de la cerimònia, s'especula que hi huarà convidats de tot el món, entre elles algunes 'celebrities' com la parella que formen Mario Vargas Llosa o Isabel Preysler, Genoveva Casanova o la model Karolina Kurkova.

Gabriela Palatchi, de 24 anys, ha estat qualificada per la premsa del cor com una de les "solteres d'or" del país. Atractiva, apassionada per la moda, amant de la fotografia i molt activa a Instagram, té una amplia formació, adquirida en escoles de Barcelona, Suïssa i els Estats Units.

Palatchi combina la seva feina a Pronovias amb la seva pròpia empresa, GPA2 Consulting, que ha posat en marxa amb una consultora turca.