Chabelita Pantoja, també coneguda com Isa Pantoja, ha afirmat que té ganes de marxar d'Espanya a causa del rebombori causar per l'aparició pública de la seva mare biològica, la qual ha dit que volia establir contacte amb ella. "La meva mare és Isabel ", ha dit Isa de forma concloent a la revista Hola.

"No vull ni sentir parlar d'una trobada amb la meva mare biològica. Jo només tinc una mare, que és Isabel", diu rotunda responent així a les recents informacions que han vist la llum. Sobre la complicada situació que estan travessant, Isa afegeix: "me n'aniré d'Espanya, i a la meva mare també li agradaria anar-se'n... No podem més".

La setmana passada la família al complet es va reunir a la finca Cantora. Isa va estar amb la seva mare, que estava gaudint del seu tercer permís penitenciari, uns dies marcats sens dubte pels recents esdeveniments. Tota la família es va reunir al voltant de la cantant, més units que mai. "La meva conversa amb la meva mare va ser bonica, emocionant. Em va dir: t'estimo des del moment que et vaig veure", explica Isa a la revista del cor.