L'actriu nord-americana Patricia Arquette és a Nicaragua amb un projecte per tal de crear consciència sobre la protecció del medi ambient, segons va informar ahir l'organització GiveLove, que treballa en temes de sanejament i reciclatge.

Arquette, guanyadora de l'Oscar 2015 i del Globus d'Or com a Millor actriu de repartiment en la pel·lícula Boyhood, va viatjar ahir a la comunitat de Tisma, a 36 quilòmetres a l'est de Managua, per promoure projectes ambientals que tenen a veure amb la seguretat per consumir aigua potable, el canvi climàtic i el sanejament ecològic, segons l'organització.

Vídeos i fotografies de la protagonista de Medium i CSI: Cyber han estat difosos en xarxes socials, en les quals se la pot veure gaudint de les belleses naturals de la llacuna de Catarina, un dels llocs turístics que més atreu els visitants estrangers. Arquette té previst tornar avui mateix als Estats Units.

La missió de GiveLove és "protegir els recursos hídrics i evitar la contaminació causada per les latrines mal construïdes i la defecació a l'aire lliure", segons la mateixa organització.

L'actriu ha estat a a l'escola Villa Japón, a la carretera El Timal-Malacatoya, a Tipitapa, com a part dels projectes pilot de la seva organització Escola Verda, en aquest municipi de Managua.