Els Salats de Súria van oferir divendres, en la vuitena diada de la colla, la seva millor actuació de l'any i van descarregar tres castells de 7. Un centenar de Salats es van concentrar per celebrar la diada, acompanyats pels Castellers del Poble Sec i els Castellers de Berga.

L'actuació va començar amb 2 pilars de 4 per cada una de les colles. Després, els Salats de Súria van descarregar un 4 de 7; i a la segona ronda, van afrontar el 3 de 7 amb pilar, que tot i un balanceig del pilar van acabar descarregant. Els dos primers castells els van donar confiança per intentar el 4 de 7 amb pilar a l'última ronda, que van haver de treballar, però que van descarregar.

Per la seva banda, els Castellers de Berga van oferir també una gran actuació descarregant per tercera setmana consecutiva el seu castell límit, el 5 de 7. L'experiència els va permetre defensar el castell i finalitzar-lo amb èxit. En segona ronda, van descarregat un altre dels castells més difícils tècnicament: el 3 de 7 amb agulla. El tercer castell va ser el 4 de 7. En la diada anterior els berguedans van aconseguir la fita de les 100 aletes a castells de 7 pisos; i aquest divendres van arribar als 100 castells de 7 pisos descarregats.