Luis Enrique, el tècnic del FC Barcelona, és conegut per ser un entrenador que acostuma a dur terme activitats que, en l'argot docent, diríem extraescolars per motivar els seus futbolistes. Quan preparava el Celta, se'ls emportava a enfrontar-se en batalles de paint-ball, i ja la temporada passada va organitzar una cursa de karts. Ahir va decidir agafar els seus jugadors, sotmesos des de fa setmanes a un fort estrès per culpa de les lesions i la necessitat d'aconseguir bons resultats, i se'ls va endur a Port Aventura. El parc, que només obre els caps de setmana durant els mesos d'hivern, va obrir especialment per acollir uns hostes tan especials. A més, van poder anar acompanyats de les seves famílies.

Després de Halloween

La visita dels futbolistes al parc va arribar sis dies després que alguns d'ells protagonitzessin una polèmica en disfressar-se de personatges de Halloween i ofendre els futbolistes del Getafe, als quals acabaven de derrotar. Ahir es van trobar amb altres éssers de ficció en un context molt més pertinent i acompanyats de les respectives parelles i fills.

Visita privada

D'aquesta manera, la visita va ser privada i exclusiva per a la família blaugrana, amb el cos tècnic i els acompanyants, per les àrees de la Polinèsia, la Xina, Mèxic, l'Oest americà, la Mediterrània i la part que simula el conegut Barri Sèsam. Alguns es van atrevir a pujar a les atraccions estrella, com ara les muntanyes russes, la Shambhala, la més llarga i la que té una caiguda més pronunciada d'Europa, el Dragon Khan i l'Hurakan Condor. Els nens més petits, per la seva banda, van conèixer el popular Woody [Pájaro Loco en castellà] i també l'Epi, el Blai, el monstre de les galetes i les animacions del Barri Sèsam.

Entre els presents, que apareixen a les fotos, destacava Leo Messi, amb la seva parella, Antonella, i Thiago, el fill gran. No hi va anar Mateo, que no té ni dos mesos de vida. També hi havia la parella més mediàtica, la formada per Gerard Piqué i Shakira, amb els seus fills, Milan i Sasha, i el mateix tècnic asturià, amb la dona i la seva filla petita.