La Generalitat de Catalunya ha inclòs el castell de Cardona a la llista dels 20 elements del patrimoni cultural català que es destaquen en la nova pàgina web de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural (patrimoni.gencat.cat).

El web presenta una àmplia informació sobre diversos elements del patrimoni cultural del país, proposa visites als llocs d'interès patrimonial i ofereix un gran volum d'informació per conèixer els recursos més importants de la cultura material i immaterial de Catalunya.

El castell de Cardona és inclòs en aquesta selecció i comparteix espai amb altres elements com el conjunt romànic de la vall de Boí, el conjunt arqueològic d'Empúries, els monestirs de Poblet i Santes Creus, les obres d'Antoni Gaudí, la ciutat romana de Tarraco i la Barcelona contemporània.

En visitar el web els usuaris poden accedir a diversa informació sobre la fortalesa cardonina: s'hi pot trobar una breu descripció històrica, els recursos turístics que ofereix, els horaris i també diversos enllaços relacionats amb el monument, així com un audiovisual sobre el castell de Cardona.

Dins d'aquest top 20 també figura la Patum de Berga (vegeu edició del 31 d'octubre).