Ja està per fi en braços dels seus pares. El segon fill de Pilar Rubio i Sergio Ramos va néixer dissabte a tres quarts d'onze menys cinc de la nit. La parella ja va poder veure la carona del seu nadó, un altre nen, al qui van posar el nom de Marco i que va néixer per part natural, amb un pes de 3,2 kg.

El petit farà companyia al seu germà Sergio. Fa alguns dies, Rubio mateix explicava que ja ho tenien tot preparat perquè ja quedava molt poc per a l'arribada del seu fill.

Han estat els pares, feliços, els encarregats de donar la notícia, compartint tots dos missatges idèntics a les xarxes socials: "Benvingut, Marco. 3,2 kg. Part natural. 22.40 h. Feliços i sense paraules". A més, Pilar i Sergio van publicar la primera foto del bebè, una imatge en blanc i negre en la qual el petit Marco apareix aferrant-se amb la maneta a un dit d'un dels seus pares.

Poc després, els dos van fer pública una foto de família en la qual la presentadora i el futbolista posen amb el seu nen en braços. "Primera nit superada. Feliç família!", van escriure al costat de la instantània.

El naixement d'aquest nen és el millor regal per a la parella, que celebra aquest any el seu tercer aniversari, encara que no tenen plans de boda a la vista. "Ara no penso en casar-me ni crec que sigui un tema que tingui pressa, ni necessari. El que és bonic és formar una família i, si sorgeix, doncs perfecte", va comentar Rubio fa alguns mesos, que no descarta seguir ampliant la família.