El conseller delegat de Sony Computer Entertainment a Espanya i Portugal, James Armstrong, considera que la realitat virtual inaugurarà una "nova experiència" de joc però serà un fenomen que arrencarà a poc a poc i que anirà creixent a mesura que millorin la tecnologia i els continguts i el seu preu s'abarateixi.

El directiu, que abandonarà el seu càrrec el proper 30 de novembre després de dues dècades al capdavant del negoci de PlayStation, ha indicat que deixa la companyia en "una època molt bona", després d'haver passat uns anys de crisi en què el mercat "va decréixer moltíssim".

Ha sostingut que la companyia va passar de vendre més d'un milió de consoles a l'any (amb PlayStation 1 i PlayStation 2) i de ser el tercer mercat més important per a Sony per darrere del Japó i els Estats Units a caure fins a les 400.000 unitats anuals amb PlayStation 3: "va ser una màquina molt difícil", ha reconegut. Ha assegurat que el negoci s'està recuperant i que el 2016 Sony col·locarà PlayStation 4 a Espanya a un ritme similar als millors anys de PS1 i PS2.