Dilluns vinent, Regió7 posarà en marxa una nova promoció per als seus subscriptors i lectors. Es tracta de la Secamatic Turbo, una assecadora portàtil que eixuga la roba només fent tres passos.

L'aparell treballa internament a una temperatura de 65ºC, la qual cosa li permet eliminar tot tipus de bacteris. Eixuga la roba d'una manera ràpida i eficaç i permet que en una sola sessió es puguin eixugar fins a deu quilos de roba. La Secamatic Turbo és lleugera i es munta i es desmunta en cinc minuts, la qual cosa facilita el seu transport. Un cop desmuntada i desada ocupa molt poc espai.

El sistema d'assecatge cuida la roba i evita que es desgasti, alhora que en facilita la planxada. A més a més, és econòmica perquè estalvia energia respecte a la despesa d'una assecadora tradicional.

Sobretot els dies amb poc sol, els mesos de tardor i d'hivern, en què eixugar la roba es converteix en un autèntic problema, la Secamatic Turbo pot ser la solució, igual que en els cas de les persones que tenen una segona residència que no està equipada amb assecadora.

El preu de l'aparell, que, muntat, mesura 165 centímetres d'alt i 90 de diàmetre i disposa d'un temporitzador automàtic de fins a 180 minuts, és de 36,90 euros per als lectors i de 33,90 per als subs-criptors. El preu de venda al públic en una botiga normal s'acosta als 59 euros. Les persones interessades la podran adquirir a la seu central d'aquest diari, al número 32 del carrer de Sant Antoni Maria Claret de Manresa, i al quiosc Sant Domènec de la Muralla Sant Domènec número 7, també a Manresa.