Un total de 43 parades de particulars van omplir la plaça de l'Ajuntament de Sant Vicenç durant tot el matí per donar una segona vida a articles i productes que els seus propietaris ja no volien utilitzar.

En la seva desena edició, el Mercat de Segona Mà i Intercanvi va posar de manifest que és una aposta plenament consolidada. Una dada més ho evidencia en total, el certamen va donar sortida a 334 quilos de material que es reutilitzarà. Aquesta xifra es desprèn del full de seguiment que cadascun dels paradistes van anar omplint per indicar la quantitat de materials venuts o intercanviats. El mercat, a més, oferia una àmplia varietat de productes: des dels més abundants, que van ser les joguines, fins a material de la llar, passant sobretot per llibres i roba.

En aquest mercat també es va fer el segon Concurs de Receptes de Cuina d'Aprofitament, amb la col·laboració de l'entitat Ceps i Manduca, que enguany va guanyar Josep Belmonte. Aquest mercat formava part de la Setmana del Medi Ambient, dins la qual diumenge es va fer una sortida guiada amb el guarda del parc natural de Sant Llorenç del Munt, Vicenç Bros, i la participació d'una vintena de persones. Un recorregut per la rodalia per descobrir-ne hàbitats, flora i fauna.