L'equip tècnic de Masats rep el 36è premi Guillem Catà dels enginyers

El guardó reconeix el disseny i la innovació en la fabricació dels accessos a vehicles de transport

03.12.2015 | 07:49
Fotografia de grup dels representants de Masats que van assistir al lliurament del premi, dimarts

L'equip tècnic de l'empresa Masats SA, de Sant Salvador de Guardiola, va rebre dimarts el 36è Premi Guillem Catà dels Engi- nyers Industrials de la Catalunya Central, en un acte celebrat a l'Oller del Mas. El guardó ha estat atorgat enguany a aquesta empresa "pel disseny, desenvolupament i fabricació d'innovadors sistemes d'accés per a vehicles de transport col·lectiu de persones".
L'acte de lliurament, que va tenir lloc dimarts al vespre, el va presidir el director general d'Indústria de la Generalitat, Ant0ni Maria Grau, i va tenir la presència també de personalitats com el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau, i l'alcalde de Sant Salvador de Guardiola, Albert Miralda.
El guardó el van recollir Jordi Pujol, responsable d'Innovació de l'empresa Masats SA, i Jaume Garriga, responsable dels Serveis Tecnològics de l'empresa. Durant l'acte també hi van intervenir el gerent de la companyia, Frederic Solé; Jordi Renom, president de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya; Joan Castella, secretari del jurat del premi; i Mireia Félix, presidenta de la Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi d'Enginyers Industrials.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema