L'equip tècnic de l'empresa Masats SA, de Sant Salvador de Guardiola, va rebre dimarts el 36è Premi Guillem Catà dels Engi- nyers Industrials de la Catalunya Central, en un acte celebrat a l'Oller del Mas. El guardó ha estat atorgat enguany a aquesta empresa "pel disseny, desenvolupament i fabricació d'innovadors sistemes d'accés per a vehicles de transport col·lectiu de persones".

L'acte de lliurament, que va tenir lloc dimarts al vespre, el va presidir el director general d'Indústria de la Generalitat, Ant0ni Maria Grau, i va tenir la presència també de personalitats com el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau, i l'alcalde de Sant Salvador de Guardiola, Albert Miralda.

El guardó el van recollir Jordi Pujol, responsable d'Innovació de l'empresa Masats SA, i Jaume Garriga, responsable dels Serveis Tecnològics de l'empresa. Durant l'acte també hi van intervenir el gerent de la companyia, Frederic Solé; Jordi Renom, president de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya; Joan Castella, secretari del jurat del premi; i Mireia Félix, presidenta de la Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi d'Enginyers Industrials.