A partir de dissabte de la setmana que ve, dia 12, i ja fins a final de les festes de Nadal, es podrà trobar a tots els quioscos juntament amb Regió7 el llibre Cuina amb Joan Roca. Tècniques bàsiques per cuinar a casa. El llibre es pot adquirir per 14,99 euros més el diari, en una promoció vàlida fins a esgotar existències.

Es tracta d'una obra fonamental i sense precedents que ens descobreix les tècniques bàsiques de cuina sota el guiatge del mestre de mestres dels fogons Joan Roca, que dirigeix, juntament amb els seus germans Josep (sommelier) i Jordi (xef de pastisseria), el millor restaurant del planeta, el gironí El Celler de Can Roca.

De forma visual, fàcil i didàctica, el xef detalla pas a pas en el llibre els seus coneixements culinaris adquirits al llarg de més de vint-i-cinc anys de professió per aplicar-los fàcilment a casa.

Es tracta, doncs, d'un manual únic i inèdit que conté, a més a més, una selecció de vuitanta receptes per posar en pràctica tots els secrets de la cuina i amb les quals el lector aprendrà fàcilment a preparar qualsevol plat.

Al llarg del volum, Joan Roca ensenya al lector quins són els valors de la cuina nutritiva (la importància dels nutrients, com planificar una dieta sana, quins són els aliments més nutritius); com s'ha d'organitzar la cuina (com ordenar les compres i l'espai de treball i com seguir les receptes); com es classifiquen els productes; quin és l'utillatge i la maquinària que necessitarem per treballar; quines són les tècniques de preelaboració (com es netegen els aliments, com es tallen o s'hidraten, s'aromatitzen o s'infusionen); quines són les diferents coccions; com elaborar bases i complements; i un llarg reguitzell de receptes i elaboracions per seguir-les fàcilment pas a pas per mitjà d'un dels millors cuiners del món.