L'arbre dels desitjos, el tió i els Pastorets de Calaf van ser diumenge els protagonistes de la Fira i Festa del Nadal a Calaf. Diverses escenes amb el Rovelló, el Lluquet, el Jeremies, els pastors, el Satanàs i el Llucifer amb les Fures de l'Infern van animar els visitants de la fira que van desafiar la boira per gaudir durant tot el dia dels actes que tenien lloc a la Plaça Barcelona 92. Per fer front a les baixes temperatures, es va oferir als assistents de manera gratuïta caldo, així com torrades a l'hora de l'esmorzar.

Un gran tió, ubicat al mig de la plaça, va cremar durant el dia. I gràcies a l'escalfor del tió, els visitants i artesans del mercat van plantar cara a la boira. En finalitzar la festa, tots els desitjos que s'havien penjat a l'arbre dels desitjos es van cremar al tió.

Els més petits van tenir l'oportunitat de recollir de la mà dels patges dels Reis d'Orient la carta oficial on poden demanar els seus regals. Podran tornar la carta completa el dia de Sant Esteve a partir de les 18.00 hores al Casino de Calaf. La música també va fer actes de presència a la festa de la mà de la Coral Ressons i el Cor Trinvant de Calaf que van amenitzar la fira amb nadales. Per acabar, l'Escola de Municipal de Música de Calaf va cantar peces que s'interpretaran als Pastorets infantils.