La filipina Pia Wurtzbach va ser coronada diumenge a la nit Miss Univers 2015 en una gala que va tenir un desenllaç esperpèntic, ja que, per un error del presentador Steve Harvey, la colombiana Ariadna Gutiérrez havia estat anomenada vencedora uns instants abans. Durant uns quants minuts, Gutiérrez va ser la nova Miss Univers, va rebre la corona de mans de la seva compatriota Paulina Vega, guanyadora el 2014, i va ser aclamada per la nombrosa presència d'aficionats colombians a Las Vegas (Estats Units).

L'alegria va durar molt poc, just fins que Harvey va tornar a l'escenari per anunciar, davant l'estupor del públic, que s'havia equivocat i que la guanyadora en realitat era la filipina Pia Wurtzbach.

Els primers instants després de la sorpresa van ser de perplexitat, amb la filipina sense saber gaire bé on havia de dirigir-se ni què havia fer dalt l'escenari, mentre Gutiérrez plorava i era envoltada per les seves companyes, que tractaven de consolar-la.

Després del que va passar, el presentador i comediant nord-americà Steve Harvey va comparèixer en una roda de premsa davant dels mitjans de comunicació i va assegurar que la seva equivocació havia estat un error humà i "sense mala fe".