Súria tanca amb una bona participació la seva primera fira dedicada a les entitats

L'estrena del certamen es va acompanyar d'activitats i espectacles ambientats en Nadal

24.12.2015 | 07:52

Súria fa un balanç positiu de la primera edició de la Fira d'Entitats, que es va celebrar aquest diumenge en el marc dels actes previs a Nadal, i va aplegar una quinzena d'entitats participants. La festa, que va tenir la col·laboració de l'Ajuntament, es va nodrir d'activitats paral·leles, i es van lliurar els premis del primer Concurs d'Ambientació Nadalenca de Balcons, Finestres i Façanes.
En el transcurs de la fira, les entitats participants van poder presentar les seves propostes i activitats als estands informatius que van muntar a la plaça de Sant Joan, i van organitzar diversos tallers i activitats per al públic assistent. A banda d'això, aquesta primera edició també va incloure la tradicional rebuda del carter reial, l'espectacle infantil Moxi-Toxi, sortejos de Càritas Parroquial i de l'AMPA de l'escola Mare de Déu de Montserrat, i una subhasta per a La Marató de TV3, en què es van oferir diversos objectes i peces aportades per la dissenyadora Coaner Codina, l'entrenador David Gallego, el pilot Josep Garcia, l'artesana Maria Julbe, l'empresa Iberpotash, la Penya Blaugrana, i la Unió de Botiguers.
A la cloenda de la fira es van lliurar els guardons del primer Concurs d'Ambientació Nadalenca de Balcons, Finestres i Façanes, amb cinc premis consistents en vals de compra que es poden fer efectius en establiments adherits a la Unió de Botiguers de Súria. La dotació econòmica dels guardons ha estat aportada per l'Ajuntament i la Unió de Botiguers.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema