Una dona resident a Leuth (Països Baixos) va trobar el lladre de la seva bossa després de mostrar-lo a Facebook, i va aconseguir que acceptés tornar-li els diners que li va sostraure en diversos terminis, segons el diari AD.

El lladre va robar a la víctima, de nom Hetty Ermers, una bossa amb 350 euros que havia deixat descuidada mentre feia unes compres nadalenques en un supermercat a la localitat de Beek, i l'acció va quedar enregistrada per les càmeres de seguretat del local.

Després de l'incident i la corresponent denúncia a la policia, Ermers va decidir realitzar una campanya a Facebook per trobar el lladre, el rostre del qual era visible en els enregistraments de seguretat.

En el seu primer missatge, la víctima va demanar públicament al lladre que li tornés la bossa encara que fos sense els diners, ja que hi tenia objectes de valor, però no va rebre resposta.

Posteriorment, Ermers va escriure un altre missatge a la xarxa social en què va publicar les imatges de seguretat on es veia la cara del lladre.

L'autor del robatori, sota pressió de la seva família, va decidir contactar amb la víctima i acordar retornar-li els 350 euros sostrets mitjançant pagaments mensuals de 10 euros, segons informa el portal de notícies Dutch News.