Twitter llança pistes sobre missatges de 10.000 caràcters

El conseller delegat de la xarxa social comparteix la imatge d'un llarg text on es diu: "I si en lloc d'això aquest text fos realment un text?"

07.01.2016 | 00:00

El conseller delegat de la xarxa social Twitter, Jack Dorsey, ha llançat pistes que semblen confirmar les informacions sobre l'extensió dels seus emblemàtics 140 caràcters dels missatges als 10.000.
Dorsey va dir que "no seran tímids" en introduir canvis que siguin útils, i ho va fer poc després que el bloc tecnològic Re/code publiqués ahir que la xarxa social prepara per al març l'ampliació dels caràcters dels seus missatges.
Fins i tot la via triada per Dorsey, un tuit amb text llarg en format foto, apunta que la xarxa social explora noves maneres de comunicació. "Hem emprat molt de temps a observar el que la gent fa a Twitter, i hem vist que prenen captures de pantalla d'un text i el tuitegen", va explicar. "I si en lloc d'això, aquest text fos... text realment? Text que podria ser buscat i destacat. Això és més utilitat i poder", suggeria el missatge.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema